Terugblik Vuurwandeling 2020

Onze vuurwandeling van zaterdag 25 januari 2020 was een succes! Maar er moeten lessen getrokken worden uit de knelpunten van dit jaar. 

Beste mensen,
Lieve bezoeker,

De avond begon zeer goed. Mooi weer, leuke vibe en veel mensen. Meer dan dat we hadden verwacht. Wij waren nog volop aan het werk in het park terwijl de mensen toekwamen. De afspraak was dat de wandeling zou starten om 19u. Dat is ook zo gebeurd. Maar tegen 18u stond het plein al vol. Het gevolg was dat onze bezoekers te lang moesten aanschuiven. En dat is zeker vervelend voor de kleinsten onder ons.

Je mag gerust weten dat wij dit soort evenementen met hart en ziel organiseren. We hadden ons park mooi versierd met vuurkorven, lichtjes, kaarsen, fakkels. Een gezellig kampvuur aan de Savanne. Op drie plaatsen waren vuurartiesten aan het werk. Ook hebben we de slotshow 2x laten doorgaan zodat ook de kinderen ervan konden meegenieten. Dat zat allemaal wel goed.

Nu gaan we bekijken hoe we het volgend jaar anders aanpakken. Een idee is om het park een uur vroeger te openen. Dat bekijken we even met de vuurartiesten. De eerste vuurartiesten zullen we waarschijnlijk iets verderop in het park zetten om opstopping te vermijden. Een programma meegeven aan de bezoekers is ook een idee. Zodat je perfect weet wat er kan verwacht worden tijdens de avond.

Je merkt het. Wij gaan hier niet licht over en zullen ons blijven inzetten om mooie gezellige evenementen te organiseren. Ik heb alvast wat sfeerfoto’s van de slotshow klaargezet.


Met vriendelijk groet,
Wim Verheyen