ONTDEK ONZE DIEREN

Je hebt het misschien al gezien: bij Pakawi Park hebben we heel wat verschillende diersoorten. We vinden het belangrijk dat álle diergroepen aandacht krijgen.
Zo kunnen we als mens de natuur als geheel liefhebben en beschermen. Onze twee belangrijkste doelen zijn conservatie en educatie.

De meest gekende diersoorten zoals de olifanten, giraffen, en chimps hebben hier sowieso hun plaats. Als park specialiseren we ons in katachtige roofdieren. We kunnen pronken met onze nevelpanters, jachtluipaarden, tijgers, cheeta’s, poema’s, leeuwen, moeraskatten, caracals, servals en panters. Dat is al een hele lijst. Maar ook de tijgergenetkatten, gestreepte hyena’s, stokstaartjes en fossa’s horen daarbij. Ja, vergis je niet: ook zij zijn katachtige roofdieren. Momenteel is Pakawi Park de enige zoo in België met fossa’s.
Knap toch?

Maar er is zó veel meer! Hier kan je al wat van onze dieren ontdekken. Ontmoet in Pakawi Park zo’n 900 dieren die behoren tot de ruim 200 verschillende diersoorten die je er kan vinden. Van Aardmannetje tot Zebra, ze hebben allemaal geheimen die je hier kan ontdekken. Maar de meest verwonderende belevenis is natuurlijk… in het park!
Groot en klein, harig en schubbig – bij Pakawi Park beleef je de dieren zoals nergens anders.