Nieuw! Pakawi Education Centre

In ons Pakawi Education Centre krijg ook jij de kans om je bij te scholen over dieren, natuur en milieu. Schrijf je in voor één van onze cursussen dit najaar!

Pakawi Park gaat het engagement aan om ook cursussen, opleidingen en lezingen te voorzien. Bij PEC (Pakawi Education Centre) zijn er opleidingen beschikbaar, soms voor besloten groepen, maar soms ook vrij voor iedereen om zich in te schrijven.

De opleidingen kunnen heel uiteenlopend en doelgericht zijn. Er zullen lessen zijn die specifiek naar brandweer en politie zijn, zodat zij op een veilige en correcte manier tijdens een interventie zowel mens als dier in veiligheid kunnen brengen. Je kan de gidsencursus volgen om je te engageren bij Pakawi Park en je kennis te delen met de bezoekers.

Maar daar blijft het niet bij, er zullen ook externe lesgevers komen zoals Dorien Claes, auteur van het boek ‘wildlife’, ze heeft jaren ervaring als leerkracht dierenzorg. Hierin worden de basisprincipes die nodig zijn om het leven van wilde dieren te begrijpen nog eens op een rijtje gezet. 

Wildlife academy

Dorien Claes, auteur van het boek ‘wildlife’, heeft jaren ervaring als leerkracht dierenzorg. Ze wil echter haar kennis verder dragen dan enkel naar de leerlingen en schreef daarom het boek ‘wildlife’. Hierin worden de basisprincipes die nodig zijn om het leven van wilde dieren te begrijpen nog eens op een rijtje gezet. Als je wilde dieren wil begrijpen moet je ook de evolutie, het gedrag en de verzorging van deze dieren onder de loep nemen. We koppelen dit aan onze eerste editie van Pakawi Collecties ‘katachtige roofdieren’ zodat de principes deze keer voornamelijk uitgelegd worden aan de hand van de katachtige roofdieren.

Deze cursus kost 75 euro per persoon en bevat twee lesdagen waarbij het volgende inbegrepen is:

  • 2 lesdagen van 3 uur met een half uurtje pauze ertussen
  • Koffie, thee, gebakje tijdens de pauze
  • Inkom in Pakawi Park voor de rest van de dag of een terugkomticket
  • Certificaat als deelnamebewijs van deze cursusdagen

Er is keuze uit 3 weken om deze 2 lesdagen te doen:

  • dinsdag 05/10 en donderdag 07/10 vanaf 19:00 – 22:00
  • dinsdag 07/12 en donderdag 09/12 vanaf 19:00 – 22:00
  • dinsdag 08/02 en donderdag 10/02 vanaf 19:00 – 22:00

(Deze cursus gaat enkel door bij minstens 10 inschrijvingen en max 20 inschrijvingen per sessie)

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar reservatie@pakawipark.be je krijgt dan een mail van ons en na betaling ben je definitief ingeschreven. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *