Datum:

Nu met het mooie weer van de afgelopen dagen zijn we volop buiten bezig. De bouw van het schuilhok is al aardig opgeschoten. Ook de vijver krijgt meer en meer vorm. We willen de vijver met waterval deze week afwerken.

Met deze beelden willen wij jullie graag een blik geven op de werken en kunnen jullie de vorderingen van thuis uit volgen. We zullen regelmatig wat nieuwe foto's en eventueel filmmateriaal plaatsen.

Vind je dit een leuk project?

Wij kunnen alle steun gebruiken. We willen bijvoorbeeld mooie grote ramen voorzien aan het buitenverblijf. Momenteel is dit nog te duur voor ons. De ramen zijn extra dik voor deze dieren. Duur in aankoop dus. Maar het zou zoveel beter zijn dan hekwerk. Vind je niet?

 

Wij hebben nu beslist om hekken te plaatsen, maar we willen graag in de (nabije) toekomst toch ramen voorzien. Pakawi Park krijgt geen steun van de overheid. Wij moeten het doen met onze bezoekers.

 

Kom dus snel op bezoek. En kijk gerust ook een keertje op onze steunpagina.

Dank jullie wel!
Wim Verheyen

Steun dit project
Op dit moment experimenteren we met een live-feed. Tussen 09u00 en 18u00 zal de feed live zijn. 

Deze camera hangt in het buitenverblijf. Momenteel bouwen we de waterval, vijver. We doe bijna alles zelf. Van laswerk naar graafwerken naar aanplanting. Daar zijn wij erg fier op. Op deze manier kan je de vorderingen volgen.