Pakawi Park heeft samen met partner ‘Support Corsendonk’ een mooi aanbod uitgewerkt voor groepen.
Er is voor ieder wat wils!
De fun- en teambuildingprogramma’s

Wij presenteren je graag een aantal concepten zoals een mysterieuze koffer, een grote escapegame ‘CodeX’, dat je met 30 teams tegelijkertijd kan spelen, ‘Run the Zoo’, enzoverder … We vertrekken altijd vanuit een verhaal en vullen het programma in volgens jouw beschikbare tijd. Een indicatie van tijdsduur en aantal deelnemers vind je terug in de uitleg bij de concepten.

    

 

Onze geanimeerde programma’s

Onze geanimeerde programma’s worden verzorgd door professionele acteurs; interactieve theaterstukken waarin je helemaal wordt meegezogen. Zo'n theaterstuk kan gespeeld worden tijdens het diner, maar kan ook een apart verhaal op zich zijn.

Stel je voor, je boekt een feest en jouw gasten staan voor een gesloten parkdeur. Plots komt er een parkmedewerker even aan de poort kijken wat er aan de hand is … Dit zou de start kunnen zijn van een onvergetelijke avond!

Onze troeven
- Alles op eenzelfde locatie: catering, teambuilding en/of meeting én feest.
- Bij slecht weer is er altijd back up!

Beleef het dierenpark

Alle teams in actie tijdens eenzelfde game.
Opdrachten uitvoeren, geld verdienen, kopen en onderhandelen!

Op een groot scherm projecteren we een spelbord waarin dieren verborgen zitten. De teams proberen zoveel mogelijk dieren in hun bezit te krijgen. Deze game is superspannend omdat de teams de acties van de andere teams meteen kunnen zien!

Om te kunnen kopen is er natuurlijk geld nodig. Er kunnen muntstukken verdiend worden bij opdrachten die overal in het park te vinden zijn. Sommige opdrachten zijn voor heel het team, andere opdrachten kunnen individueel gekozen worden. 

Opgelet, vaak strijden teams om dezelfde dieren. Er zal onderhandeld, afgekocht of geruild moeten worden. Op die manier leren niet alleen de teamgenoten elkaar beter kennen maar is er ook veel interactie met de collega's uit de andere teams.

Tijdsduur: minimum 2 uur tot maximum 1 dag.
Aantal: 20 tot 200 personen.
Teams: gemiddeld 8 personen.

CodeX

Een ‘escape-game’ waaraan tot 30 teams tegelijkertijd kunnen deelnemen.
Spannende muziek start en the game is on!

Deze game maakt gebruikt van hetzelfde soort tools als een escape room. Puzzels, cryptische hints, schilderijen, kluizen, sleutels, enzoverder....

In groepjes van ongeveer 6 tot 8 personen wordt er geprobeerd zo snel mogelijk code X te vinden. Elk team krijgt 1 kans om een code in te geven op het schitterende lichtgevende gamebord.

In zaal Karibu en doorheen het park staan allerlei voorwerpen opgesteld. Wat betekent het allemaal? Wie ziet de connecties? En wie ziet het uiteindelijke verhaal?

Alle groepjes schieten tegelijkertijd in actie. Iedereen zoekt hetzelfde en toch kan er niet van mekaar afgekeken worden!

Voor wie het nog spannender wil maken, is er ook de uitgebreide versie; de groepjes kunnen dan met allerlei opdrachten voorsprong winnen in de ‘final game’!

Tijdsduur: minimum 1u15 tot maximum 3 uur.
Aantal: 20 tot 300 personen.
Teams: 6 tot 8 personen.

Run The Zoo

Run een dierenpark en maak zoveel mogelijk winst.
Spannend van de eerste tot de laatste seconde!

Elk team bestaat uit 6 tot 8 personen en zij runnen samen het dierenpark. Enkele teamleden bemannen 'the office’ en zien op hun TV-scherm in het park overal virtuele voorwerpen verschijnen.

Zij maken hun keuzes en sturen teamleden met een GPS-toestel naar buiten om die virtuele voorwerpen te gaan ophalen. Tegelijkertijd krijgen de teams ook regelmatig berichten over creatieve opdrachten die ze kunnen uitvoeren. Zo heeft iedereen zijn taak.

Al snel wordt het duidelijk dat het teveel tegelijkertijd wordt en moeten er keuzes gemaakt worden. Dit is een grote uitdaging omdat sommige voorwerpen enkel beschikbaar zijn voor het snelste team.

We voorzien regelmatig momenten waarop iedereen terug op 'the office’ moet zijn. De teams gaan spontaan in strategisch overleg en geven feedback aan elkaar.

Enkele ingrediënten: bezoekers lokken, dierenkennis, dieren ontsnappen, ei-xplosies, zoektochten naar nieuwe diersoorten, …

Tijdsduur: minimum 3 uur tot maximum 1 dag.
Aantal: 16 tot 100 personen.
Teams: 6 tot 8 personen.

De mysterieuze koffer

Wie krijgt binnen de opgegeven tijd het raadsel ontcijferd en de koffer open?

Centraal in de zaal staat een grote oude koffer. Elk team heeft een eigen speltafel en heeft een kopie van het deksel van de koffer.

In het deksel zit een raadsel verwerkt waardoor de koffer niet open gaat en de inhoud beschermd blijft. Het komt er eigenlijk op aan om 6 zilveren muntstukken in de 6 juiste gaten te plaatsen. Dan ontstaat er iets magisch en komt er een sleutel te voorschijn waarmee de koffer kan geopend worden.

Maar het is niet zo simpel als het lijkt.... De teams kunnen namelijk informatie verdienen door opdrachten goed uit te voeren. Hoe meer informatie er verzameld wordt, hoe groter de kans op slagen!

De opdrachten worden deels door het hele team uitgevoerd en deels in een vrije organisatievorm. Dit wil zeggen dat de teams tijdens het laatste uur zichzelf kunnen organiseren. Wie doet wat? Met hoeveel personen? Enzoverder...

Maar denk aan de tijd én … elk team heeft slechts 1 kans!

Tijdsduur: minimum 1,5 uur tot maximum 1 dag.
Aantal: 16 tot 200 personen.
Teams: Gemiddeld 8 personen.

Speed Games, BIG FUN

Kort, krachtig en ambiance … ideaal om de sfeer erin te krijgen.

De deelnemers worden verdeeld in teams die elk op zich amusante ‘team’-spellen zullen doen.

Een briefing wordt gegeven in zaal Karibu. Alle teams krijgen een plan van het park en gaan naar hun eerste opdracht.

Het gaat om games die elk 20 minuten in beslag nemen en die ongetwijfeld nieuw zullen zijn.

Elke opdracht wordt met minimum 2 teams tegelijkertijd gespeeld. Dit zorgt voor een gezonde competitieve sfeer. En … bij elke opdracht leren alle teams elkaar wat beter kennen!

Bij slecht weer voorzien we altijd een oplossing. Dat is een groot voordeel van het park; er zijn overal overdekte ruimtes én zelfs ruimtes die speciaal gebruikt kunnen worden om opdrachten te organiseren.

De scores van alle teams worden samengebracht en een top 3 zal bekend gemaakt worden. Uiteraard is er een attentie voorzien voor het winnende team!

Tijdsduur: minimum 1,5 uur tot maximum 3 uur.
Aantal: 20 tot 160 personen.
Teams: 6 tot 8 personen.

Het geheim van Pakawi

Interactief diner-theater gebracht door professionele acteurs
Uw diner is geboekt maar loopt net iets anders dan verwacht. De excentrieke Professor Dr Rutger Vossman is oneervol ontslagen aan de universiteit van Trier omwille van zijn controversiële experimenten op dieren. In zijn zoektocht doorheen Europa naar een geschikte locatie voor zijn geheim onderzoek, is de verguisde professor in Olmen terecht gekomen. Hij wordt directeur van Pakawi Park en stelt de prachtige setting ook ter beschikking voor dinerfeesten. Nietsvermoedend van jullie komst worden jullie verwelkomd of toch niet …

Tijdsduur: ± 3 uur
Aantal: 20 tot 50 deelnemers
Enkel mogelijk na sluitingsuur
Dit concept kan in 3 talen worden uitgevoerd

Contacteer ons

Over Support Corsendonk

Support Corsendonk ontwikkelt en verzorgt al meer dan 20 jaar professioneel teambuilding en animatieve programma’s.

De rode draad door deze programma’s is meestal een verhaal. Voor de invulling van de activiteiten wordt er gekeken naar wat best past bij jouw groep en naar de tijd van het jaar. We beschikken over een zeer uitgebreid gamma van opdrachten zoals creatieve teamoefeningen, grote doe-puzzels, raadsels, escape- en break-inoefeningen, zoektochten in het park, ‘Robinson’-achtige uitdagingen en actieve teamgames. Ook is er de mogelijk tot binnen-activiteiten.

Teambuilding met reflectie is ook een mogelijkheid. De keuze is aan jou om die momenten beperkt te houden of uit te breiden naar een eerder coachgericht programma.

Behalve de teambuildingprogramma’s beschikken wij ook over animatieve concepten zoals bijvoorbeeld een theaterstuk tijdens jouw receptie of diner of het maken van een schilderij.

Een moorddiner gebracht door professionele acteurs of een leuke muziekquiz die we op ludieke wijze presenteren tussen de dinergangen door? Het kan allemaal!

Bezoek de website van Corsendonk Support