Beste bezoekers,

Na de lockdown zijn wij weer 'back in business'. Wat zijn we blij met de bezoekers die we opnieuw mochten ontvangen! Zowel abonnementhouders als dagbezoekers hebben ons park al massaal bezocht en daar zijn we heel dankbaar voor!

Omwille van nieuwe opgelegde veiligheidsmaatregelen die ingaan vanaf 19 oktober 2020 en die gelden voor de horeca in het volledige land, zal ons restaurant voorlopig gesloten zijn.  Wij stellen echter alles in het werk om onze dagbezoekers en abonnees toch te allen tijde iets te eten aan te kunnen bieden. Dit uiteraard strikt in overeenstemming met de opgelegde veiligheidsmaatregelen.

Er zal een Take Away verkooppunt zijn waar we naar ieders smaak en budget voldoende keuze aanbieden aan warme en koude afhaalmaaltijden, snacks, drankjes, enz… die je op onze picknickplaatsen en talrijke banken verspreid over ons park kan nuttigen. 

Hier kan je lezen welke maatregelen wij treffen tegen het corona virus.

Wij hanteren een maximum aantal bezoekers per dag. 

Honden aan de leiband zijn nog steeds toegelaten.

RESERVEER JE BEZOEK VOORAF ONLINE

- Bezoekers en abonnementhouders kunnen eenvoudig online reserveren. - Bezoekers die recht hebben op een korting doen dit telefonisch op 014 30 98 82 tijdens de kantooruren (ma-vr  tussen 10 en 18 uur). Bezoekers die reeds in het bezit zijn van tickets (terugkomtickets, vouchers van Shedeals,...) kunnen online reserveren als abonnementhouder.

 

Tijdens het weekend is er een beperkte telefonische permanentie.

RESERVEER JE BEZOEK

Wij heten jullie via deze weg alvast van harte welkom in Pakawi Park!
Zorg goed voor elkaar en tot binnenkort!

Ontdek Pakawi Park

Alle dagen open tussen 10u00 - 18u00. 

Tarieven en openingstijden Koop hier alvast je tickets

Nieuws

Geen enkele dag is dezelfde in een dierenpark. Geboortes, nieuwkomers, uitwisselingsprojecten,..., er valt regelmatig wel wat nieuws te beleven!

Lees ons laatste nieuws

Steun onze dieren

Door een peterschap te nemen draag jij ook je steentje bij. Wij krijgen geen subsidies en kunnen alle kleine beetjes dus goed gebruiken.

Kijk hoe jij onze dieren kan steunen

Ontdek onze evenementen

Behalve een leuke daguitstap in Pakawi Park kan je ook genieten van tal van evenementen. Er is voor ieder wat wils.

Klaar om meer te ontdekken?

Teambuilding

Wij kunnen diverse fun- en teambuildingprogramma’s aanbieden. Zoals een mysterieuze koffer, een grote escapegame ‘CodeX’, ‘Run the Zoo’, 'Speedgames', enz …

Bekijk onze formules
Abonneer op